Píndoles informatives Edebé

Quina petjada vols deixar?1

Biologia i Geologia 1r d’ESO - SA8: Quina petjada vols deixar?

1Biologia i Geologia. 1r ESO. SA8: «Quina petjada vols deixar?».
Edebé, #DunaAltraManera.

Dirigit a: Educació secundària
Biologia i Geologia

L’EQUIP D’ESPECIALISTES DE BIOLOGIA I GEOLOGIA T’EXPLICA UNA SITUACIÓ D’APRENENTATGEPorta la ciència a la realitat del teu alumnatAconseguir reduir els nivells de contaminació és una feina de tots, per això, en aquesta Situació d’Aprenentatge, per una banda, els alumnes coneixeran i es conscienciaran sobre el canvi climàtic i, per l’altra, analitzaran dades i intentaran dur a terme accions que redueixin l’impacte de la contaminació sobre el clima.

Ensenyem a investigar i contrastar per aprendre

És fonamental que l’alumne indagui, investigui i sigui capaç d’extreure les seves pròpies conclusions sobre els conceptes essencials de la Situació d’Aprenentatge. A l’inici de la Situació plantegem diferents enfocaments per tractar-ne la temàtica, promovent així que investiguin i contrastin informació, i posant en valor una metodologia activa basada en coneixements previs.

SABER MÉS

Fem que siguin part activa del procés

Gràcies al disseny de les activitats motivem l’alumnat amb un enfocament participatiu i en un context real. Els guiarem perquè prenguin consciència del seu impacte en el canvi climàtic i descobreixin com, amb petites accions del dia a dia, poden reduir considerablement la seva petjada de carboni. Aconseguirem no solament que aprenguin conceptes teòrics, sinó que els duguin a la pràctica diària fora de les aules.

SABER MÉS

Plantegem situacions reals amb impacte social

Crear un impacte positiu en la societat ha de ser part bàsica de l’educació, per això tanquem la Situació d’Aprenentatge amb evidències que ens mostren que l’aprenentatge ha estat significatiu per a l’alumnat. Plantejar-los contextos on posin en pràctica tant coneixements com la seva creativitat és fonamental perquè l’aprenentatge sigui de qualitat.

SABER MÉS