Píndoles informatives Edebé

Com pots estalviar energia elàctrica?l1

Física i Química 3r d’ESO: SA 12 Com pots estalviar energia elèctrica?

1Física y Química. 3.º ESO. SA12. «¿Cómo puedes ahorrar energía eléctrica?».
Edebé, #DeOtraManera.

Dirigit a: Educació secundària
Física i Química

L’EQUIP D’ESPECIALISTES DE FÍSICA I QUÍMICA T’EXPLICA UNA SITUACIÓ D’APRENENTATGEUns conceptes clau en el seu dia a diaL’energia elèctrica és un recurs fonamental en cada una de les nostres llars, ja que el seu consum i la seva producció ens permeten garantir suministres. En aquesta Situació d’Aprenentatge farem que l’alumnat comprengui conceptes propis de la física i posi en pràctica pautes per estalviar energia elèctrica.

Conscienciar l’alumnat

Aconseguiràs que les teves classes conscienciïn l’alumnat, alhora que fomenten la investigació sobre diferents temàtiques relacionades amb el tema principal, en aquest cas l’estalvi de l’energia elèctrica.

SABER MÉS

Visió pràctica de cada activitat

Amb el disseny de les activitats de les Situacions d’Aprenentatge podrem continuar aprofundint en continguts que hi estiguin relacionats. En aquest cas podrem explicar una factura de la llum pas a pas, de manera que l’alumne entengui conceptes que li seran de gran utilitat en la vida adulta.

SABER MÉS

Alumnes que actuen!

Un context real per treballar la Situació d’Aprenentatge amb el nostre alumnat implica promoure la realització d’accions que tinguin un impacte real en la societat.

Al llarg d’aquesta Situació d’Aprenentatge de Física i Química, els alumnes aniran posant en pràctica els seus coneixements i desenvoluparan un pla d’acció que els permeti assolir un estalvi energètic òptim.

SABER MÉS