Píndoles informatives Edebé

CONEIX ELS TESTIMONIS D’ALTRES DOCENTS COM TU!

Dirigit a: Educació Primària

Descobreix les experiències amb els materials didàctics del projecte #DunaAltraManera d’altres docentes com tu. Com introdueixen les Situacions d’Aprenentatge a l’aula? Com enfoquen l’avaluació competencial? Quin ús fan de la Guia didàctica? T’ho expliquen a continuació!

Els centres d’interès de les Situacions d’Aprenentatge són propers a l’alumnat, els coneixen

Miguel Ángel Sánchez, docent d’Educació Primària, ens explica la seva experiència amb el material d’Edebé. En aquesta ocasió, comentem el disseny i l’estructura de les Situacions d’Aprenentatge, i com el seu alumnat ha respost a aquesta innovadora metodologia.

VEURE VÍDEO

Centra’t en l’instrument d’avaluació que més s’adapti a la teva classe

L’avaluació competencial, formativa i contínua és un dels pilars de la LOMLOE, per això hem volgut escoltar els docents per conèixer les seves impressions. A continuació, Míriam Rodríguez, docent de 3r d’Educació Primària, ens explica la seva visió i experiència amb les eines d’avaluació d’Edebé a l’hora de treballar amb els seus alumnes.

VEURE VÍDEO

El millor truc per adaptar-te és tenir com a suport la guia i tots els recursos que ofereix Edebé

Parlem en una entrevista amb Marina Curto, docent de 2n d’Educació Primària d’un centre de Madrid. Ja fa dos anys que utilitza els nostres materials #DunaAltraManera i creiem que el seu testimoni d’ús a l’aula pot ser molt valuós. No et perdis la seva entrevista completa a continuació.

SABER-NE MÉS