Píndoles informatives Edebé

Et presentem les Programacions

T'ajuden a preparar les classes i a elaborar la documentació oficial
Dirigit a: Qualsevol etapa

Són l’ajuda perfecta perquè puguis organitzar-te i estructurar les sessions, tant metodològicament com temporalment. T’ofereixen tots els components que necessites per desenvolupar les classes d’una manera fàcil i flexible.

B1: Perquè no hagis de preocupar-te de la LOMLOE

Les programacions estan 100% adaptades a les particularitats de la nova llei perquè tu no hagis de preocupar-te’n. Dins hi trobaràs nombroses referències al perfil de sortida, a les competències clau i específiques, als sabers bàsics i criteris d’avaluació.

SABER MÉS

B2: PPer assegurar la connexió de les competències amb els sabers.

Les nostres programacions desenvolupen les competències específiques de l’àrea, associades als criteris d’avaluació i Sabers Bàsics que es treballaran en cada Situació d’Aprenentatge.

VEURE VÍDEO

B3: Per orientar-te sobre com dur a terme cada situació d'aprenentatge

T’ofereixen les seqüències didàctiques de la Situació d’Aprenentatge en tres fases: inici, desenvolupament i tancament. Recorda que a més, disposes de la Guia didàctica com a referència pel vostre dia a dia a l’aula.

SABER MÉS

B4: Per saber què i com avaluar l'alumnat

Cada Situació d’Aprenentatge compta amb una rúbrica que orienta l’avaluació contínua, connectant les competències específiques amb els criteris d’avaluació i les activitats de la seqüència didàctica.

SABER MÉS