Píndoles informatives Edebé

Et presentem la Guia Didàctica

Aprofita al màxim les Situacions d'Aprenentatge
Dirigit a: Qualsevol etapa

La Guia Didàctica planteja una guia que orienta tant en l’ús dels materials com en l’aplicació de les tècniques i estratègies didàctiques més adequades segons l’activitat, perquè en tot moment sàpigues què fer i, alhora, tinguis alternatives per decidir com fer-ho.

B1: Descobreix els fonaments pedagògics i didàctics del projecte

Consulta la Guia Didàctica per conèixer la filosofia del projecte D’una Altra Manera. Troba orientacions i recursos per a l’avaluació (inicial, trimestral i final). Utilitza les fitxes d’atenció a la diversitat si ho necessites o desenvolupa el projecte APS / STEM que et proposem a cada curs.

SABER-NE MÉS

B2: Aprofita els suggeriments metodològics dels autors

Les orientacions dels autors per a cadascuna de les fases de la Situació d’Aprenentatge t’ajudaran a motivar, diversificar l’aprenentatge, avaluar i dur a terme estratègies didàctiques i propostes alternatives o d’ampliació per dinamitzar el dia a dia de la teva aula.

SABER-NE MÉS

B3: Dinamitza la teva classe amb metodologies actives

T’oferim diferents propostes perquè puguis aplicar estratègies d’aprenentatge cooperatiu, rutines o habilitats de pensament o flipped classroom en la seqüència d’activitats de la Situació d’Aprenentatge. A la Guia de metodologies actives tens tota la informació per saber com portar-ho a terme.

SABER-NE MÉS

B4: Consulta el solucionari de tots els recursos del projecte

A la Guia Didàctica trobaràs les activitats i exercicis resolts de tots els recursos que componen el projecte: les Situacions d’Aprenentatge, els Sabers i Destreses, les fitxes d’atenció a la diversitat, les proves d’avaluació (inicial, trimestral i final) i els projectes (APS / STEAM).

SABER-NE MÉS