Píndoles informatives Edebé

Tots els recursos d’avaluació que necessites

Recursos per evaluar competencialment
Dirigit a: Qualsevol etapa

Una avaluació competencial i autèntica és possible!Posem a la teva disposició una varietat de recursos que et permetran fer una avaluació contínua i formadora.

Entra en els materials del professor a EdebéOn+ i troba el material que necessites!

Comença per les rúbriques

En les programacions d’aula trobaràs una rúbrica d’avaluació per a cada una de les Situacions d’Aprenentatge. És el full de ruta essencial per fer una avaluació competencial. S’hi detalla en quines activitats i tasques s’avaluen les competències específiques de cada Situació d’Aprenentatge. Són la clau per avaluar el procés i no només qualificar al final.

SABER MÉS

T’ho volem posar fàcil

A l’apartat d’avaluació et facilitem un full de càlcul editable perquè puguis fer l’enregistrament i l’observació del procés d’aprenentatge del teu alumnat. Només has d’adaptar-lo al context de la teva aula!

SABER MÉS

Afavorim l’autoavaluació i la coavaluació

La LOMLOE ens anima a fer partícip el nostre alumnat en el seu procés d’avaluació. Gràcies a les rúbriques senzilles que t’oferim ho pots posar en pràctica, ja sigui perquè el teu alumnat s’autoavaluï, ja sigui per propiciar moments de coavaluació.

SABER MÉS

Diferents proves per a diferents moments: avaluació inicial, trimestral i final

A la carpeta Proves per avaluar, trobaràs fitxes que et poden ajudar a fer l’avaluació diagnòstica de principi de curs (inicial), podràs avaluar competencialment cada trimestre (trimestral) i, per descomptat, també al final de curs (final).

SABER MÉS

Encara hi ha més coses si ho necessites

Disposes també d’un generador d’activitats que pots personalitzar i d’accés a proves alliberades PISA, com a recursos que enriqueixin l’oferta d’activitats i com un complement més per a la proposta d’avaluació.

SABER MÉS