Grupo Edebé
Home / Política de privacitat

Política de privacitat

 

1. Informació per a l’usuari

EDEBÉ EDUCACIÓN, S.L., d’ara endavant RESPONSABLE, és el responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades en compliment d’allò convingut en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: mantenir una relació comercial amb l’usuari. Les operacions previstes per a realitzar el tractament són:

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no siguin necessàries per a tal finalitat, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la pseudonimització de les dades o la seva total destrucció.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, tret d’obligació legal.

Drets que assisteixen l’usuari:

Dades de contacte per a exercir els vostres drets:

2. Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l’usuari

Els usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i l’entrada de dades en els camps marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de manera lliure i inequívoca que les seves dades són necessàries per a atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraces i es fa responsable de comunicar-ne qualsevol modificació.

El RESPONSABLE informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que realitzi algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels usuaris. Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatòries, ja que són necessàries per a la prestació d’un servei òptim a l’usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

3. Mesures de seguretat

De conformitat amb les normatives vigents en protecció de dades personals, el RESPONSABLE està complint amb totes les disposicions de les normatives del RGPD per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i manifestament amb els principis descrits a l’article 5 del RGPD, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat, i adequats, pertinents i limitats a allò necessari amb relació a les finalitats per a les quals són tractades.

El RESPONSABLE garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per a aplicar les mesures de seguretat que estableix el RGPD amb l’objectiu de protegir els drets i les llibertats dels usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.