Grupo Edebé
Home / Publicaciones Generales / Català - Edebé

Literatura

Llista d'autors

María José García-San Pedro y Francesc Riu Rovira de Villar


María José García-San Pedro és llicenciada en Filosofia per la Universitat del Salvador (Argentina) i doctora en Pedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a professora, ha impartit docència en l’educació secundària i, des de fa quinze anys, s’ha dedicat als ensenyaments universitaris, la formació dels professorat i l’assessoria educativa.


Com a investigadora en l’àmbit de l’educació, és autora del llibre Evaluar la integración de las competencias en la universidad (Ed. Mensejero) i d’articles en revistes internacionals especialitzades (Journal of Technology and Science


Education; REICE, Revista Iberoamericana sobre Qualitat, Eficàcia i Canvi en Educació).


 


Francesc Riu Rovira de Villar és mestre i llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de Barcelona i Premi Educació Catalunya 2009. La formació de directius i professors de centres escolars ha estat la seva ocupació preferent. En els anys setanta va participar en la fundació de l’Escola Universitària Blanquerna, que donar lloc a la creació de la Universitat Ramon Llull. Des de 1977 fins al 2005, ha estat secretari general de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. És autor de nombroses publicacions relatives a l’educació, entre les quals LOE: desafío y oportunidad, edebé, 2006.


 Comparteix


Cercador