Sala de prensa

edebé a Món Llibre 2013

10 de abril de 2013

La festa de la literatura per a nens i nenes de 0 a 12 anys és a punt. La trobada serà els dies 13 i 14 d’abril al CCCB i al MACBA, a Barcelona, amb espectacles, tallers, lectures… i una ciutat màgica plena de llibres!

Edebé participa una any més i proposa pels més petits, una taller de manualitats amb el Drac Simó de la Mercè Arànega, el dissabte, a les 11:30h.

Per a lectors a partir de 10 anys, hi ha programat un taller olfactiu amb Molsa, per descobrir què ens agrada o què no, a càrrec d’Elena Díez, i basat en la història d’un gos creada per David Cirici. Serà el dissabte, a les 12:30h i el diumenge, a les 17:30h.

Pels lectors de 12 anys, la proposta és «El fenomen Polseres vermelles» i una trobada amb Gisela Pou, autora del llibre L’edat del Lloro i Andreu Rifé, actor i músic de la sèrie de TV3, el diumenge, a les 18h.

Rifé, que a la sèrie dóna vida al doctor Josep, participa en la presentació del llibre L’edat del lloro, de Gisela Pou, una novel·la que explica la història de la Rita, i de com li ha canviat la vida ara que té un germà adolescent famós.

Per acabar, música en directe i interpretació de la cançó de la sèrie, Fil de llum.