Sala de prensa

Edebé participa en la campanya «Fas 6 anys, tria un llibre» amb Les oques van descalces de Ramon Besora

13 de octubre de 2021

 

Impulsada pel Gremi de Llibreters de Catalunya, tots els infants que aquest 2021 han fet o faran 6 anys tenen l’oportunitat d’enriquir la seva biblioteca personal. Del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2021 s’inicia de nou la campanya «Fas 6 anys, tria un llibre».

Aviat els nens i nenes de tot Catalunya rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar-la pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13 €.

Edebé hi participa novament i aquest any serà amb una selecció de contes de Ramon Besora i la novetat Les oques van descalces amb il·lustracions de Natasha Domanova. Es tracta d’un divertit poemari per recitar, cantar i escoltar que inclou 22 poemes que combinen petits moments de la vida d’un infant, animals, endevinalles i fins i tot un petit record per al poeta de Roda de Ter, Miquel Martí Pol.

Les càlides il·lustracions de Natasha Domonova, amb un traç suau, delicat i ple de detalls, són també poesia per als ulls. Un univers lluminós que fa més divertides i màgiques les oques d’aquest llibre.

Us animem, del 15 d’octubre al 30 de novembre del 2021, a visitar les 429 llibreries d’arreu del territori que participen en la iniciativa i a descobrir un nou títol!

La campanya arribarà a 75.327 nens i nenes de tot Catalunya.